Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

OPŠTINA BOJNIK DANAS U BEOGRADU POTPISALA UGOVOR O DONACIJI VLADE JAPANA

Vlada Japana donirala je 72.500 evra za projekat opštini Bojnik, a donatorski ugovor potpisan je danas u Vladi Republike Srbije u okviru Programa donacija za osnovne potrebe stanovništva (POPOS).

Javno komunalno preduzeće „Jedinstvo” Bojnik sredstvima od ove donacije obezbediće mini bager guseničar za održavanje puteva na teritoriji te opštine.

Ugovor je potpisao v.d. direktor JKP Jedinstvo Bojnik Dragan Ljubisavljević, potpisivanju ugovora o donaciji prisustvovao je i predsednik Opštine Bojnik Nebojša Nenadović, koji se i obratio prisutnima.

Državni sekretar Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Dragan Stevanović istakao je tom prilikom da se kroz ovakve projekte daje značajan doprinos približavanju manje razvijenih lokalnih samouprava sa juga Srbije Beogradu, Novom Sadu i drugim razvijenijim sredinama.

U poslednjih 20 godina, Vlada Japana je opredelila približno 500 miliona evra za razne korisnike u našoj zemlji, ukazao je državni sekretar i dodao da je kroz program POPOS, u okviru 247 projekata, donirano približno 15 miliona evra.

Državna sekretarka Ministarstva zaštite životne sredine Ivana Hadži Stošić rekla je da je upravljanje otpadom jedan od prioriteta ovog ministarstva i da su ovakvi i slični projekti izuzetno značajni, posebno kada je reč o lokalnim samoupravama.

Državni sekretar Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Ivica Radović naglasio je da pored ovakvih projekata Vlada Japana značajno podržava i obrazovanje u Srbiji, kroz obezbeđivanje sredstava za unapređenje svih sektora obrazovanja.

Ambasador Japana u Srbiji Takahiko Kacumata rekao je da su ova tri projekta mali deo dugogodišnje humanitarne pomoći Vlade Japana Srbiji. Smanjenje ekonomskog jaza između velikih gradova i drugih delova zemlje veoma je važno za zdrav razvoj Srbije, zbog čega ćemo nastaviti da pružamo ovakvu pomoć Srbiji, rekao je on.

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me