Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

Opština Medveđa potpisala je Memorandum u okviru projekta ,,Upravljanje ljudskih resirsa“

Opština Medveđa potpisala je Memorandum u okviru projekta ,,Upravljanje ljudskih resirsa“ koji realizuju Evropska unija i Savet Evropež.

U okviru ovog programa Medveđa će  nastojati da unapredi dalji razvoj sistema upravljanja ljudskim resursima na lokalnom nivou.

Predsednik opštine Medveđa, Nebojša Arsić prisustvovao je sednici skupštine Stalne konferencije gradova i opština i kao predstavnik lokalne samouprave Medveđa pristupio je zajedničkom simboličnom potpisivanju plakata Memoranduma o saradnji.

Ukupno 50 gradova i opština dobiće stalnu ekspertsku podršku kako bi unapredile rad po ugledu na moderne evropske administracije. Implementacijom paketa podići će se kvalitet rada lokalnih samouprava, što će sve biti temelj za reorganizaciju i optimizaciju njihovog rada, i temelj za uslužno orijentisanu administraciju.

Ova podrška se realizuje u okviru projekta “Upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi – druga faza”, koji realizuje Savet Evrope, uz podršku Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave i SKGO, a finansiraju Evropska unija i Savet Evrope.

Komentari su zatvoreni.