Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

ORGANIZOVANA PORODIČNA VOŽNJA OD STRANE UDRUŽENJA “RINGERAJA”

Danas je udruženje roditelja „Ringeraja“ organizovalo tradicionalnu porodičnu vožnju biciklama, trotinetima, rolerima, i šetnju u parku u ulici Kralja Petra Prvog.

Organizatori ovog dešavanja istakli su da je smisao akcije da daju podršku porodicama dece koja ostvaruju dodatnu podršku u oblasti zdravstvenog, socijalnog i obrazovnog sistema, kao i da će pored porodične vožnje, deci prirediti i likovne, kreativne muzičke radionice, muzičke i sportske igre, mini koncert gitare i harmonike.

Pored toga, udruženju su od strane Bratislava Stankovića i Gorana Đorđevića donirana dva kompjutera, koja su reparirali zaposleni u Gradskoj upravi.

- Advertisement -

Prisutnima se obratio i Milan Ničić, šef Kabineta gradonačelnika Leskovca, koji je istakao:

„Porodica i porodični života imaju značajnu ulogu u razvoju čoveka, ali i društva uopšte. Zbog toga je na svima nama da poboljšamo kvalitet života i položaj dece koja ostvaruju dodatnu podršku u oblasti obrazovanja i vaspitanja, socijalne i zdravstvene zaštite, i omogućimo im da razvijaju različite veštine, da budu što samostalniji i uključeniji u društvo.

Grad Leskovac je postao dobar primer prakse u oblasti pružanja usluga socijalne zaštite u Republici Srbiji, zato smo ponosni nosioci tri priznanja Zaštitnika građana za razvoj svih oblika pristupačnosti. To je velika prvilegija, ali i obaveza da nastavimo u tom duhu.“

- Advertisement -

Komentari su zatvoreni.