Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

ODRŽANA PETA SKUPŠTINA SRPSKE NAPREDNE STRANKE, VUČIĆ PREDSEDNIK SNS-a DO IZBORA U APRILU

U Hali sportova „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu, održana je izborna skupština Srpske napredne stranke, na kojoj je usvojen Izveštaj o radu SNS, Programska načela stranke i izabrano rukovodstvo.

Skupštinom je predsedavao lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, koji članovima stranke predstavio izveštaj o radu.

Na početku obraćanja rekao je da će pokušati da realno sumira rezultate koji su postignuti i ukaže na probleme sa kojima se stranka suočavala.

Skupštini je prisustvovalo 3.690 delegata, od ukupno 4.000.

Skupština SNS održana je iza zatvorenih vrata, a na njoj su razmatrana i usvojena i politička načela te stranke.

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić odbio je da prihvati jednoglasan predlog svih članova te stranke i ponovo se kandiduje kao jedini kandidat za predsednika Srpske napredne stranke, rekla je potpredsednica Srpske napredne stranke Ana Brnabić.

Kako je navela nakon završene pete izborne skupštine Srpske napredne stranke, pronašli su kompromisno rešenje koje podrazumeva da Vučić predvodi Srpsku naprednu stranku do izbora u aprilu nakon čega će biti održana vanredna skupština na kojoj će biti izabrani predsednik i zamenik predsednika Srpske napredne stranke.

„Jednoglasna odluka svih članova Srpske napredne stranke, svih mesnih, gradskih odbora bila je da predsednik Aleksandar Vučić nastavi i da bude jedini kandidat za predsednika Srpske napredne stranke. Aleksandar Vučić je odbio da se kandiduje za predsednika Srpske napredne stranke, pa smo postigli kompromisno rešenje i produžili mu mandat tako da će nastaviti da vodi Srpsku naprednu stranku do ovih izbora, odnosno da podrži stranku i pomogne joj i za ove izbore“, rekla je Brnabić.

- Advertisement -

Nakon izbora koji će biti održani 3. aprila, Srpska napredna stranka će, kako je najavila Brnabić, imati vanredni kongres na kojem će izabrati i predsednika i zamenika predsednika stranke.

Na današnjoj skupštini, kako je rekla Brnabić, usvojeno je 10 načela političkog delovanja Srpske napredne stranke, Izveštaj o radu Srpske napredne stranke, a izabrani su i rukovodeći organi stranke, odnosno novi Glavni odbor, novi Izvršni odbor i za predsednika Izvršnog odbora Darka Glišića, kao i nove članove Predsedništva stranke.

Novi potpredsednici Srpske napredne stranke, kako je ispričala, su Miloš Vučević, Siniša Mali, Vladimir Orlić, Nevena Đurić, Marko Đurić, kojem je zamrznut mandat zbog svog ambasadorskog angažovanja, Aleksandar Šapić i Ana Brnabić.

Brnabić je rekla da je izabrano manje od 100 članova Predsedništva stranke, a da se posebno ponosi time što su veliki broj novih članova Predsedništva žene.

„Važno je i ponosna sam što imamo oko 50 potpuno novih članova Predsedništva Srpske napredne stranke, od kojih je značajan broj mladih u skladu sa onim što je predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić tražio od nas, a to je i da pokrenemo smenu generacija i da damo veću šansu mladima, što smo radili i sve ovo vreme kroz Akademiju mladih lidera“, navela je Brnabić.

U tom smislu istakla je i da je jedan od potpredsednika stranke mlada Nevena Đurić, kojoj su na predlog Aleksandra Vučića dali puno poverenje da, kako je rekla, da sve od sebe i da na kraju krajeva svojom hrabrošću da primer kako se boriti u budućnosti, a i na izborima na svim nivoima 3. aprila

Pristalice SNS-a ispred hale su istakle transparent na kome piše „Vučić za predsednika“.

U poslepodnevnim satima SNS će održati i svečanu akademiju povodom 13 godina od osnivanja stranke.

Tanjug
- Advertisement -

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me