Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

POZIVAJU SE GRAĐANI DA SE UKLJUČE U PROCES PRIPREME BUDŽETA ZA 2023. GODINU

Iz kabineta gradonačelnika Leskovca obaveštavaju građane da je proces pripreme budžeta za 2023. godinu u toku i da možete uzeti učešće u pripremi istog.

Ovim putem ćete moći da se i ove godine uključite u proces kreiranja budžeta, jer je to od velike važnosti za sve nas. Na taj način ćete uticati na kreiranje lokalne politike i izgradnju međusobnog poverenja između Uprave i vas, kroz zadovoljenje vaših potreba.

Od vas očekujemo da uzmete aktivno uključite i date ideju, šta je po vama prioritet i potreba za izgradnjom, uređenjem ili unapređenjem neke usluge za narednu godinu. Predlog može da sadrži, kako velike projekte od strateškog značaja, tako i male, odnosno manje projekte i usluge koje će građanima vaših mesnih zajednica, vaše ulice, zgrade, naselja, poboljšati uslove života.

Grad Leskovac uzeće u razmatranje one predloge/projekte koji su izvodljivi i imaju najveći stepen spremnosti i koji su u okviru planiranih sredstava budžeta za te namene.

Prikupljanje predloga će trajati od 23.09. – 15.10.2022. godine.

Vaše predloge možete dati putem Upitnika koji se nalazi na zvaničnom sajtu Grada Leskovca www.gradleskovac.org.

Upitnik se može naći i popuniti i u Uslužnom centru Grada Leskovc

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me