Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

Predsednik Lovačkog saveza Srbije održao sastanak sa lovcima u Bojniku

U Bojniku je  održan radni sastanak predsednika Lovačkog saveza Srbije Bratislava Ćirkovića sa novim rukovodskom Lovačkog udruženja iz Bojnika.

Posle 15 godina došlo je do promene u bojničkom Lovačkom udruženju. Iz razloga što su bili nezadovoljni radom predsednika udruženja lovci su na vanrednoj Skupštini smenili Nebojšu Radonjića sa mesta predsednika Lovačkog udruženja i na njegovo mesto izabrali Nenada Denčića, dok je za predsednika Skupštine izabran Nenad Jovanović, rečeno je na sastanku lovaca.

,,Voleo bih da sam večeras ovde drugim povodom, a ne povodom dešavanja, u prethodnom periodu. Lovački savez Srbije pomoći će vam u svim vašim aktivnostima i da prevaziđemo  sve ovo. Bilo koje rukovodstvo ne sme da ima lični interes, jer su divljač i lovišta državna imovina, koja je poverena lovačkim udruženjima i moramo se svi jako odgovorno odnositi prema divljači.Lovačko udruženje Bojnik imaće punu podšku za razvoj lovstva, biodiverziteta, divljači“, poručio je  Bratislav Ćirković predsednik Lovačkog saveza Srbije, i dodao da u predhodnih 14 godina nije ništa lepo čuo o Lovačkom udruženju Bojnik.

Predsednik opštine Bojnik Nebojša Nenadović pozdravio je prisutne i ovom prilikom obećao veća izdvajanja i vozilo za Lovačko udruženje, kao i nove prostorije.

Na sastanku su lovci, koji se lovom bave više od 30 godina izneli informaciju da poslednjih godina u lovištu ima sve manje zečeva i fazana, što ranije nije bio slučaj.

Bratislav Ćirković je prvi predsednik Lovačkog saveza Srbije koji je došao u Bojnik i održao sastanak sa lovcima.

Komentari su zatvoreni.