Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

PREDSEDNIK SKUPŠTINE GRADA LESKOVCA ALEKSANDAR ĐUROVIĆ DANAS RASPISAO IZBORE ZA SAVETE MESNIH ZAJEDNICA

Predsednik Skupštine grada Leskovca mr Aleksandar Đurović je danas potpisao Odluku o raspisivanju izbora za članove saveta mesnih zajednica na teritoriji grada Leskovca.

Nakon potpisivanja Odluke predsednik Đurović se obratio predstavncima medija i kazao da je Skupština grada na 19. sednici donela Odluku o obrazovanju mesnih zajednica na teritoriji grada Leskovca čijim članom je propisano da će se izbori za članove Saveta sprovesti u roku od 6 meseci od dana stupanja na snagu ove Odluke.

On je dodao da imajući u vidu da je mandat članova Saveta svih 139 mesnih zajednica istekao, kao i činjenicu da je Odlukom o obrazovanju mesnih zajednica na teritoriji grada Leskovca predviđena obaveza raspisivanja izbora za članove saveta u roku od 6 meseci od dana stupanja na snagu ove Odluke, stekli su se uslovi za raspisivanje izbora za članove saveta svih 139 mesnih zajednica.

- Advertisement -

Đurović je pozvao građane u mesnim zajednicama da iskoriste svoje biračko pravo na ovim izborima i izaberu svoje predstavnike u savete mesnih zajednica. Odluka stupa na snagu danom objavljivanja u „Službenom glasniku grada Leskovca“ i objaviće se na oglasnim tablama mesnih zajednica i zvaničnom sajtu grada. Rokovi za sprovođenje izbornih radnji počinju da teku od dana stupanja na snagu ove Odluke. Izbori će biti održani 25. decembra.

Zoran Vukašinović, sekretar Skupštine grada Leskovca, je danas objasnio postupak sprovođenja izbora za članove saveta mesnih zajednica i kazao da pravo kandidovanja imaju političke stranke i grupe građana sa područja mesne zajednice na kojoj imaju prebivalište i kazao da listu treba da podrži najmanje 20 birača sa overenim potpisima.

Izbore za članove Saveta mesnih zajednica na teritoriji grada Leskovca sprovešće organi za sprovođenje izbora, izborna komisija za sprovođenje izbora za članove Saveta mesnih jednica i birački odbori.

- Advertisement -

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me