Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

PREDSEDNIK SKUPŠTINE OPŠTINE BOJNIK OBJAVIO JAVNI POZIV ZA DOSTAVLJANJE PREDLOGA KANDIDATA ZA DODELU OKTOBARSKE NAGRADE, ZAHVALNICE I SPORTSKOG PRIZNANJA ZA 2020. GODINU

Oktobarska nagrada dodeljuje se fizičkim i pravnim licima povodom 7. oktobra Dana opštine Bojnik za životno delo, pojedinačna i zajednička dostignuća u razvoju privrede, društva, za značajna dostignuća u nauci, kulturi, umetnosti i drugim oblastima i za afirmaciju opštine Bojnik.

Zahvalnica se dodeljuje fizičkim i pravnim licima takođe povodom 7. oktobra Dana opštine Bojnik za zapažene rezultate u privrednim i društvenim oblastima, ostvarene rezultate na sportskim i drugim takmičenjima, za humanitarni rad i aktivnosti humanitarnog značaja, kao i promovisanje opštine Bojnik.

Sportsko priznanje može se dodeliti sportisti pojedincu bez obzira na kategoriju pioniru,kadetu, junioru i senioru bez obzira na pol, odnosno sportskom radniku uz uslov da ima prebivalište na teritoriji opštine Bojnik, kao i najuspešnijem sportskom kolektivu iz Bojnika i to za postignute značajne, odnosno vrhunske rezultate u prethodnoj godini.

Predloge mogu dostavljati ustanove, javna preduzeća, privredna društva, organizacije čiji je osnivač opština Bojnik, mesne zajednice i udruženja građana. Svi predlozi se dostavljaju u pisanoj formi sa obrazloženjem preko Pisarnice Opštinske uprave ili poštom na adresu :Trg slobode 2-4, 16205 Bojnik, najkasnije do 23. septembra.

Komentari su zatvoreni.