Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

Predsednik Vučić posetio je arheološko nalazište Caričin grad kod Lebana

Predsednik Vučić obišao je arheološko nalazište Caričin grad kod Lebana sa direktorkom Narodnog muzeja Leskovac Mirom Ninošević, a o istoriji lokaliteta i istraživanjima predsednika je upoznao kustos Nebojša Dimitrijević.

Vučić je u Lebanu rekao da je do sada obišao šest okruga u Srbiji.

U gotovo svakom mestu vidite rezultate rada Kancelarije za javna ulaganja, a to je u stvari rezultat ozbiljnog vođenja budžeta i javnih finansija, ali i angažmana te kancelarije. Svuda se vide rezultati kada je reč o obnavljanju i gradnji škola, vrtića, domova zdravlja, bolnica, ambulanti i drugih objekata od javnog značajam, rekao je Vučić novinarima nakon obilaska arheološkog nalazišta Caričin grad.

Radimo mnogo na putevima, ali i dalje je nedovoljno razvijena putna mreža i moramo da uložimo jos mnogo više novca u puteve. Gradiće se pet kilometara puta prema Medveđi, zatim sedam prema Bojniku, što košta četiri miliona evra, kao i da će se graditi put preko Radan planine, koji će povezati Toplički i Jablanički okrug, za šta će biti izdvojeno osam milona evra“, naglasio je Vučić.

Vučić je najavio da će u turištički razvoj Caričinog grada biti uloženo najmanje četiri milona evra.

Komentari su zatvoreni.