Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

Predstavljeni rezultati i najavljeni planovi Odbora za ravnopravnost Grada Leskovca

Odbor za ostvarivanje ravnopravnosti polova i unapređenje položaja žena grada Leskovca u Skupštinskoj sali grada održao je konferenciju za medije povodom 8. marta Međunarodnog dana žena.

Predsednica Odbora za ostvarivanje ravnopravnosti polova i unapređenje položaja žena grada Leskovca Ljiljana Božuta predstavila je rezultate rada odbora i najavila planove za naredni period.

Odbor za ostvarivanje rodne ravnopravnosti tokom 2018. godine organizovao je niz aktivnosti i humantiranih akcija a tokom 2019. godine namerava da intenzivnije radi na reviziji akcionog plana, izradi strategije o rodnoj ravnopravnosti a u planu je organizovanje likovnog konkursa na temu rodne ravnopravnosti u školama, naglasila je govoreći o radu Odbora potpredsednica Zora Ristić.

Predsednica Odbora za ostvarivanje rodne ravnopravnosti i unapređenje položaja žena Ljiljana Božuta naglasila je da je njihov osnovni zadatak borba protiv nasilja koja predstavlja proces koji dugo traje, i zato ćemo se u narednom periodu truditi da ispunimo sve zadatke koje smo sebi postavile.

Komentari su zatvoreni.