Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

PREMIJERKA ANA BRNABIĆ POSETILA JE LESKOVAČKU OPŠTU BOLNICU PREMIJERKA ANA BRNABIĆ POSETILA JE LESKOVAČKU OPŠTU BOLNICU I POSTROJENJE ZA PRERADU OTPADNIH VODA, A NA BULEVARU NIKOLE PAŠIĆA OBRATILA SE PRISUTNIM GRAĐANIMA I NOVINARIMA

Poseta premijerke Ane Brnabić Leskovcu započela je u pratnji gradonačelnika Gorana Cvetanovića obilaskom Opšte bolnice koja je jedna od najuspešnijih u Srbiji.

Kako je tom prilikom kazala premijerka Brnabić, poslednji put je posetila Leskovac 2018. godine,  kada je renovirano Infektivno odeljenje koje nije obnovljeno od 1947. godine, kada je i izgrađeno.

Ona je naglasila da se nastavljaju ulaganja u ovu zdravstvenu ustanovu, za šta je u okviru druge faze opredeljeno 42 miliona evra.

Nakon posete Leskovačkoj opštoj bolnici premijerka Ana Brnabić je obišla Postrojenje za preradu otpadnih voda.

- Advertisement -

U kolektor je Ministartstvo za zaštitu životne sredine do sada uložilo 464 miliona dnara, a druga komponenta projekta izgradnje sastoji iz dve faze – objekti linije vode i delimičnog tretmana mulja za 86.000 stanovnika koja je koštala 10,4 miliona evra, finansirana je od strane Evropske unije.

Na Bulevaru Nikole Pašića u Leskovcu premijerku Anu Brnabić dočekao je veliki broj građana. Ona je na ovom mestu istakla da je Leskovac postao veliko gradilište, ali i primamljivo mesto za investitore. Kako dokaz ovoj tvrdnji ona je iznela činjenicu da je zvanična stopa nezaposlenosti i našem gradu 7,1 odsto što je značajno niže od republičkog proseka, ali je podvukla da su i plate znatno niže i da se tu moraju intenzivirati napori.

Gradonačelnik Goran Cvetanović istakao je da je Leskovac po četvrti put dobio BFC sertifikat sa ispunjenošću od 96,33 odsto što je omogućilo privlačenje investitora i otvaranje mnogih domaćih i stranih kompanija.On je dodao da je grad Leskovac postao dominantan ekonomski centar ovog dela Srbije.Grad Leskovac je uložio znatna finansijska sredsta u infrastrukturu i to ilustrovao podatkom da je u vodovodnu mrežu preusmerena poslednjih godina suma od 800 miliona dinara, a u kanalizacionu mrežu preko 42 miliona.

Kako je zaključeno grad Leskovac će uz pomoć Vlade Republike Srbije i uz podršku predsednika Aleksandra Vučića nastaviti da ulaže napore kako bi se stvorili što bolji uslovi za život i rad građana. U tom kontekstu najavljen je skori početak radova na izgradnji moderne saobraćajnice prema Vučju i Lebanu.

Nakon posete Leskovcu premijerka je obišla i opštine Vlasotince i Crna Trava.

- Advertisement -

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me