Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

PREMIJERKA ANA BRNABIĆ U SIJARINSKOJ BANJI

Premijerka Ana Brnabić obišla je danas Sijarinsku banju. Ona je tom prilikom rekla da je razvoj banjskog turizma prioritet naše zemlje.

U tom kontekstu uskoro će početi izgradnja puta preko Radan planine.

Brnabić je izrazila zadovoljstvo zbog toga što je država uložila značajna sredstva u Sijarinsku banju i ponovila da je to predeo ogromnog potencijala

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić izrazila je zadovoljstvo zbog toga što Medveđa, a naročito Sijarinjska banja, danas izgledaju drugačije i imaju sasvim drugačiju perspektivu.

- Advertisement -

Matić je istakla da je resorno ministarstvo ove godine izdvojilo 750 miliona dinara za vaučere, navodeći da je podeljeno 150.000 vaučera.

Interesantno je da je ove godine Sijarinska banja izbila u prvih pet destinacija, kada govorimo o popularnosti banja kod naših građana koji koriste vaučere, navela je ministarka.

Predsednik Opštine Medveđa Nebojša Arsić podsetio je na to da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u poslednje dve godine dva puta posetio taj kraj, što je, zajedno sa današnjom posetom premijerke Brnabić, siguran znak da država brine o svakom pedlju svoje teritorije.

Arsić je naglasio da je Srbija zemlja banja i da su one naše najveće prirodno blago, te istakao da je država današnjom posetom predsednice Vlade pokazala da su banje nacionalna briga.

Premijerka se u Sijarinskoj Banji susrela i sa penzionerima koji su ovde na letovanju I naglasila da će početkom godine penzije biti povećane za 5 odsto, a da penzionere očekuje početkom februara naredne godine i jednokratna pomoć od 20.000 dinara.

- Advertisement -

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me