Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

PREZENTACIJA I DEMONSTRACIJA „PRVE POMOĆI“

U organizaciji Medicinska škole Leskovac i Crvenog krsta u partnerstvu sa Gradskom upravom – Odeljenjem za društvene delatnosti i lokalni razvoj – Kancelarijom za mlade, održana je danas u Centru za stručno usavršavanje prezentacija i demonstracija „PRVE POMOĆI“.

Kako je istakla direktorka leskovačke Medinske škole Marija Savić ova obrazovna ustanova školuje medicinske sestre i tehničare koji su stručno osposobljeni i spremni da pruže adekvatnu pomoć, a to pokazuje i veliko interesovanje zapadnih zemalja za ove kadrove.

Ona je dodala da većina njih u poslednje vreme ostaje u zemlji i odlučuje se da karijeru započne ovde. Savićeva je podvukla da je ovo humano zanimanje i da je cilj današnje prezentacije da se u saradnji sa Crvenim krstom kroz pokazne vežbe drugim školama prikaže postupak pružanja prve pomoći.

- Advertisement -

Predsednik organizacije Crvenog krsta Leskovac Dragan Veličković kazao je da se od 8. do 15. maja organizuje u 122 zemlje u svetu Nedelja Crvenog krsta. Ova nedelja ima za cilj da ukaže na značaj bavljenja humanitarnim radom, a uz pomoć volontera ove organizacije. On je dodao da su tradicionalno u ovoj nedelji spremni i biće podeljeni paketi za novorođenčad.

O značaju pružanja prve pomoći i potrebi da se svako lice osposobi da je pruža govorila je nastavnik zdravstvene nege Medicinske škole Svetlana Jovanović.

Proslavi dana sestrinstva i Nedelje Crvenog krsta prisustvovao je veliki broj učenika drugih škola, dok su vešte ruke đaka Medicinske škole slikovito prikazale pomoć u zbrinjavanju.

- Advertisement -

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me