Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

Prezentacija javnih poziva Nacionalne službe za zapošljavanje u Bojniku

U saradnji sa lokalnim samoupravama i socijalnim partnerima na području Jablaničkog okruga, Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje u Leskovcu organizuje niz skupova u cilju pomocije javnih poziva i konkursa za realizaciju mera aktivne politike zapošljavanja za 2019.godinu.

Cilj promocije je da se u neposrednom kontaktu sa poslodavcima prezentuju mogućnosti angažovanja i zapošljavanja nezaposlenih lica sa evidencije, objasne uslovi i daju odgovori na konkretna pitanja.

U Skupštinskoj sali opštine Bojnik danas je održan prvi skup., kome su prisustvovali direktori javnih i javno komunalnih preduzeća, ustanova i preduzetnici.

Prisutne je na početku pozdravio prvi čovek opštine Bojnik Nebojša Nenadović.

Javni pozivi su objavljeni 22. februara , Vlada Srbije je ove godine preko Nacionalne službe za zapošljavanje opredelila 4 milijarde dinara za realizaciju mera aktivne politike zapošljavanja i objavljeno je 12 programa, rekao je direktor leskovčke filijale NSZ Dejan Stanković.

Promocija javnih poziva i konkursa biće sutra održana u Medveđi, 12. marta u Vlasotincu, 13. marta u Lebanu, 14. marta u Leskovcu i 15. marta u Crnoj Travi.

Opširnije u vestima TV 4S…

Komentari su zatvoreni.