Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

Prijem za članove rok grupa ,,Ribilja Čorba” i ,,Van Gogh“

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović priredio prijem je za članove rok grupa ,,Ribilja Čorba” i ,,Van Gogh“ , koje su  sinoć održale  koncerte za pamćenje u okviru Roštiljijade.
„Imam tu privilegiju da danas kao domaćin ugostim članove dva najistaknutija rok benda sa ovih prostora, Riblju čorbu i Van Gog, koji će večeras na velikoj bini leskovačke Roštiljijade prirediti spektal za pamćenje. Neizmerna mi je čast što ovako velika imena nastupaju u okviru našeg festivala roštilja, njihovo prisustvo je dovoljan pokazatelj o značaju i mestu Roštiljijade u turističkoj ponudi Balkana“, kazao je gradonačlenik Leskovca dr Goran Cvetanović.
Basista grupe Riblja čorba Miša Aleksić kazao  je da im je veliko zadovoljstvo da sviraju na Roštiljijadi i u Leskovcu i dodao da svaki put kada su svirali u Leskovcu to je bio fantastičan koncert.

„Leskovačka publika je vatrena, peva sa Čorbom sve pesme“ – zaključio je Aleksić.
Zvonimir Đukić – Đule, frontmen grupe Van Gog je istakao kako je ovaj rok sastav više puta imao privilegiju i čast da svira u Leskovcu i da im je veliko zadovoljstvo što su ponovo našem gradu.
„Sve više i više ljudi sa severa Srbije se okuplja organizovano i dolazi na leskovačku Roštiljijadu, zato što je ovo jedan sajam zadovoljstva i posebnosti, manifestacija koja okuplja ljude iz čitavog regiona“ – kazao je Đule.
Članovima oba benda gradonačelnik  Cvetanović je uručio prigodne poklone, a poznati muzičari su zatim u centru grada priredili koncerte za pamćenje.

Na glavnoj bini pred leskovačkom publikom prvo je nastupila Riblja čorba. Publika je uživala uz čuvene pesme rok grupe Riblja Čorba, jednog od najpopularnijih srpskih i jugoslovenskih sastava.

Pevalo se uz ,,Avionu slomiću ti krila”,  ,,Lutka sa naslovne strane“, ,,Nemoj da ides mojom ulicom“, ,,Volim volim žene“, „Pogledaj dom svoj anđele“…

Nakon Riblje Čorbe na Roštiljijadi je nastupio Van Gog čiji su članovi izašli obučeni u roštiljdžije sa belim keceljama i kapama i kobasicama okačenim oko vrata.

Večeras na Roštiljijadi nastupa grupa ,,Južnjaci,, dok će koncert večeri održati Haris Džinović.

Komentari su zatvoreni.