Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

Prijem za leskovačku plivačicu Ninu Stanisavljević

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović priredio je prijem za leskovačku plivačicu Ninu Stanisavljević koja je ostvarila preko sedamdest državnih rekorda ,  koja je nedavno oborila i seniorski rekord mlađe ekipe u Budimpešti i koja je druga u Evropi u disciplini 50 metara kraul, a prva u svetu među plivačicama svog godišta.
Cvetanović je naglasio da je Nina drugi po uspesima sportista u našem gradu i kao takva je uzor i pozitivan model ponašanja za mlade.
Nina Stanisavljević je zahvalila na podršci gradu i naglasila da će svojim marljivim radom i treninzima nastaviti sa uspesima na domaćoj i međunarodnoj sportskoj areni.

Kako je zaključeno  „Leskovac je rasadnih mladih talenata, vrhunskih sportista i sportskih radnika koji šalju najpozitivniju sliku našeg grada u svet.

Nina Stanisavljeić poseduje ograman potencijal, sportski duh i talenat koji je prepoznat i pravilno usmeren.Ujedno je na ovom prijemu gradonačelnik Cvetanović uputio inicijativu da Nina Stanisavljević dobije svoj bilbord u Leskovcu.

Komentari su zatvoreni.