Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

Prijem za rukometaše „Dubočice“ nove članove Super lige Srbije

Povodom ulaska u Super A ligu Srbije u Svečanoj sali grada priređen je prijem za članove Rukometnog kluba „Dubočica 54“.
„Uspeli ste da nakon 19 godina našem gradu povratite staru slavu. Leskovac je ponovo postao grad rukometa vašom zaslugom i ne postoje reči kojima bih opisao koliko sam ponosan na to.Zahvaljujući velikom uspehu rukometnog kluba „Dubočica“ imaćemo predstavnika u elitnom takmičenju, dok će naš grad biti domaćin velikim imenima rukometa poput Zvezde, Partizana, Metaloplastike i drugih.Hvala i rukometašima kojima Leskovac nije rodni grad, ali su se borili za uspeh i pobedu kao da jeste“, kazao je čestitajući ovaj veliku uspeh rukometašima  gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Gradonačelnik Cvetanović tom prilikom pohvalio je i pomoćnika Andriju Atanaskovića, koji je deo ovog rukometnog kluba, kao i trenera Sašu Pejčića, koji trenutno radi kao saradnik na Odeljenju za zaštitu životne sredine.

 „Od kad tim ovih ljudi vodi tim zadatak od Grada je bio da konsoliduju klub koji je bio prezadužen, a potom se vrati na stare staze po koje je grad Leskovac bio poznat širom bivše Jugoslavije. Uspeli smo da vratimo sva dugovanja iz prethodnog perioda, da zadržimo veći broj domaćih igrača, formirali smo Dubočicu 2 i 3, i to uz veliku pomoć i podršku i odličnu saradnju sa RK „Meteor“ iz Leskovca odakle su ponikli svi domaći igraći u poslednjih 18 godina. Kada je klub postao potpuno likvidan naredni cilj koji smo postavili ispred sebe bio je ovaj cilj koji smo danas ostvarili. Da posle 19 godina RK „Dubočica“ opet bude u najvišem rangu takmičenja“, rekao je  Miodrag Stojković, predsednik rukometnog kluba „Dubočica 54“.

Ove sezone RK „Dubočica 54“ odigrao je 22 prvenstvena kola od čega je 20 zabeleženih pobeda, 18 uzastopnih.
 Revijalna utakmica između prvaka Super B lige “Istok-Zapad” i reprezentacije lige biće odigrana u subotu u SRC Dubočica u Leskovcu od 17 časova, a po završetku utakmice biće svečano uručenje pehara i medalja.

Komentari su zatvoreni.