Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

PRIJEM ZA UMETNIČKI ANSAMBL MINISTARSTVA ODBRANE STANISLAV BINIČKI

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović ugostio je danas u sedištu grada članove mešovitog hora Umetničkog ansambla Ministarstva odbrane „Stanislav Binički“, koji će svojim nastupom u Narodnom pozorištu uveličati obeležavanje 150. godišnjice postojanja i rada OŠ „Đura Jakšić“ u Turekovcu.

„Leskovac uvek otvorenog srca dočekuje umetnike, neumorne poslenike u oblasti kulture, jer je kultura ta koja nas spaja i okuplja. Lokalna samouprava grada Leskovca prepoznaje tu komponentu njenog delovanja i jedan smo od vodećih gradova u Srbiji po izdvajanjima za ovu oblast, koja idu i do 9,3 % ukupnog gradskog budžeta. Naše ustanove kulture i radnici na ovom polju svojim konstantnim uspesima u potpunosti opravdavaju takvo naše opredeljenje i čine da se s punim pravom možemo nazvati gradom kulture“, naglasio je gradonačelnik Cvetanović i podsetio na brojna priznanja koja su leskovačke ustanove kulture pobrala u poslednjim godinama – da je Narodni muzej četiri puta proglašavan za najbolji u Srbiji, da Narodno pozorište svake godine osvaja brojne nagrade, da se LKC kvalitetom i kvantitetom kulturnih sadržaja svrstava odmah iza Beograda, da je Istorijski arhiv dobitnik nagrade Zlatni arhiv.

„Izuzetna je čast što će jedan ansambl svetskog renomea, koji se može podičiti nastupima u najelitnijim koncertnim dvoranama, biti deo svečane akademije kojom ćemo obeležiti vek i po postojanja i rada jedne naše škole. Hvala vam što ste nam ukazali čast da svojim večerašnjim nastupom u Narodnom pozorištu ovaj jubilej učinite još veličanstvenijim“, istakao je i najavio da će OŠ „Đura Jakšić“ povodom ovog značajnog jubileja biti njegov kandidat za Oktobarsku nagradu grada Leskovca.

Rukovodilac mešovitog hora Stanislav Binički, vojni službenik Svetozar Vujić, zahvalio se na prijemu i istakao da je izuzetna čast što su dobili poziv da uveličaju jubilej OŠ „Đura Jakšić“ i izrazio uverenje da će i buduća saradnja biti uspešna i plodonosna.

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me