Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

PRIORITET OPŠTINE LEBANE U NAREDNOJ GODINI JE UNAPREĐENJE INFRASTRUKTURE I RAZVOJ POLJOPRIVREDE

Prema strategiji razvoja opštine Lebane koja će biti reflektovana i kroz budžet za narednu godinu između ostalog prioritet će biti dat unapređenju infrastrukture, što podrazumeva sanaciju putnih pravaca čak i do najudaljenijih sela kroz istovremenu izgradnju vodovodne i kanalizacione mreže.

- Advertisement -

Kako ističe predsednik opštine Ivan Bogdanović ovim se stvaraju uslovi i za oživljavanje sela i razvoj poljoprivrede. U tom cilju, opština će se oslanjati i na Ministarstvo poljoprivrede, ali i sve ostale činioce koji su spremni da pomognu da se spreči odliv seoskog stanovništva i čak omogući povratak mladih bračnih parova koji su zainteresovani za sve poljoprivredne grane.

Potvrda ovoj politici je i dodela sredstava u iznosu od 13,5 miliona dinara za razvoj zadrugarstva, a sredstva su pre nekoliko dana dodeljena zadruzi Agro Prima jug iz Bošnjaca.

- Advertisement -

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me