Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

Priređen prijem za leskovačke plivačke klubove “Leskovac”i “Dubočica”

U Svečanoj sali grada priređen je prijem za  leskovačke plivačke klubove, koji su ostvarili  zapažene rezultate na nedavno održanom prvenstvu u Paraćinu.

Na ovom prvenstvu učestvovalo je 22 kluba, a u ukupnom plasmanu po broju osvojenih medalja plivački klub „Dubočica“ je zauzeo prvo mesto, a plivački klub „Leskovac“ treće.

 „Dok je dete skoncentrisano na sportsku aktivnost ono se trudi da bude što bolje. Na taj način uči da poštuje drugare iz tima, ali i svoje protivnike. Kada se deca uz pomoć sporta nauče ovim ispravnim stvarima, sigurno je da će izrasti u poštene, pouzdane ljude, koji će nastojati uvek da pomognu sebi i drugima“,  rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, čestitajući svima postignute rezultate i zahvalio što Leskovac promovišu u najboljem svetlu.

Viktor Dimitrijević član plivačkog kluba „Leskovac“ zahvalio se gradonačelniku na konstantnoj podršci i obećao da će njegov klub ostvariti još bolje rezultate na sledećim takmičenjima.Velike rezultate postižemo zahvaljujući gradu i sponzorima među kojima je i ” CONRAD CAPITAL ” bez kojih bi bilo teško ostvariti sve te rezultate.

Predsednik plivačkog kluba „Dubočica“ Nenad  Stanisavljević i trener plivačkog kluba „Leskovac“ Milan Kitanović podsetili su sve prisutne na uspehe njihovih klubova.

Plivački klub „Leskovac“ uručio je zahvalnicu gradonačelniku  za razvoj i doprinos plivačkog sporta u Leskovcu.

Komentari su zatvoreni.