Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

Promovisan najnoviji broj SNS Informatora

U centru grada danas je promovisan najnoviji broj SNS informatora.Ovom prilikom rečeno je da je centralna tema broja otvaranje poslednje deonice auto puta na južnom kraku Koridora 10, u dužini od 26,3 kilometra u Grdeličkoj klisuri. U ovom broju akcenat je dat i na pobedi kandidata Srpske liste u sve četiri opštine Kosova i Metohije , ali je pažnja posvećena i vojno policijskoj paradi ,,Odbrana slobode ,, u Nišu, kao i zasedanju Svetog arhierejskog sabora Srpske pravoslavne crkve.

SNS informator donosi i intervju sa ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem. Od tema vezanih za Leskovac pažnja je posvećena druženju gradonačelnika dr Gorana Cvetanovića sa decom u Spomen parku, završenoj rehabilitaciji puta u Pečenjevcu, kao i potpisanom ugovoru grada sa preduzećem Srbija vode o izgradnji rasteretnog kanala na ušću Tulovske reke u Južnu Moravu.

 

 

U ovom broju objavljene su i sve informacije koje se odnose na pripreme snimanja filma ,,Zlatno doba Leskovca,, , kao i uređenja stadiona ,,Dubočica,,.

Komentari su zatvoreni.