Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

PROMOVISANO DOBROVOLJNO SLUŽENJE VOJNOG ROKA SA ORUŽJEM U LEBANU

Predstavnici Centra Ministarstva odbrane Leskovac u saradnji sa lokalnom samoupravom promovisali su danas dobrovoljno služenje vojnog roka sa oružjem u Domu kulture u Lebanu.

Cilj je bio da se građanima približi vojni poziv i da se upoznaju sa merama koje će Ministarstvo odbrane preduzeti u cilju povećanja benefita onima koji se odluče za dobrovoljno služenje vojnog roka sa oružjem. Reč je o povećanju novčanih primanja vojnicima na dobrovoljnom služenju vojnog roka sa oružjem, smanjenju broja lekarskih pregleda i mogućnosti prijema u profesionalnu vojnu službu odmah po završenom dobrovoljnom služenju vojnog roka sa oružjem.

- Advertisement -

Posebno želim da istaknem da ova aktivnost nije organizovana jer je smanjeno interesovanje za dobrovoljno služenje vojnog roka sa oružjem naročito ne sa teritorije Jablaničkog okruga već da se građanima približi vojni poziv. U prilog tome govori i činjenica da smo 2020. uputili 11 kandidata više na dobrovoljno služenje vojnog roka u odnosu na 2019.godinu, rekao je načelnik Centra Ministarstva odbrane Leskovac potpukovnik mr Dragan Milić.

Skupu je prisustvovao i načelnik Regionalnog centra Ministarstva odbrane Niš pukovnik Nenad Marković.

- Advertisement -

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me