Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

Put u Pridvorici biće završen u potpunosti do novembra

Radovi na izgradnji saobraćajnice od Zeletova do crkve u  Pridvorici su u pooodmakloj fazi , završeno je asfaltiranje od Zeletova do ciglane i od centra Pridvorice do ckrve,ostalo je da se uradi deo od ulaska do centra sela, kazao je predsednik Skupštine opštine Bojnik Dejan Stojanović.

Izvođač radova je konzorcijum firmi ,,Vodogradnja,, iz Pukovca i ,,Trace PZP,, Vranje, a rok za završetak radova je novembar mesec.

„Izgradnja pristupnog puta do kulturno-verskih mesta u opštini Bojnik u Srbiji i opštini Zemen u Bugarskoj“ se finansira sredstvima Evropske Unije u okviru prvog poziva INTERREG-IPA programa prekogranične saradnje Bugarska-Srbija.

Opština Bojnik je bila vodeći partner na ovom projektu, dobila je sredstva u iznosu od 374.000 evra, dok je partnerska opština iz Bugarske Zemen dobila 200.000 evra.

Opština Bojnik aplicirala je i sa dva nova projekta u okviru drugog poziva IPA programa pregoranične saradnje Bugarska –Srbija i to: za parterno uređenje sportsko-poslovnog centra i za stvaranje mobilnog multifunkcionalnog centra za tradicionalne događaje i skupove u Bojniku.

Komentari su zatvoreni.