Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

STEVANOVIĆ: GRADOVI I OPŠTINE NA JUGU SRBIJE IMAĆE PRIORITET KADA SU U PITANJU INFRASTRUKTURNI PROJEKTI

Državni sekretar u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Dragan Stevanović izjavio je da će gradovi i opštine na jugu Srbije imati prioritet kada su u pitanju infrastrukturni projekti, a u cilju ravnomernijeg ekonomskog razvoja i privlačenja potencijalnih investitora.

Stevanović je na pitanje TV 4S istakao da se među opštinama nalazi i Bojnik i da bi on morao imati prednost, ali su potrebni kvalitetni projekti, a u obzir će se uzeti oni najprioritetniji.

Što se opštine Lebane tiče prilikom odlučivanja za projekte koji se odobravaju najviše problema pravi pitanje često nerešenih imovinsko pravnih i katastarskih opština.

Stevanović je posebno pohvalio grad Leskovac i njegovo rukovodstvo jer se najdalje otišlo u rešavanju imovinsko pravnih odnosa i izradi projekata, kazao je Stevanović i to argumentovao činjenicom da on postaje pravo gradilište i primamljiv je za investiore.

Kako je zaključio Stevanović od kvalitetnih projekata kojima će se aplicirati kod ministarstava i pristupnih fondova EU zavisiće dalje razvoj Srbije.

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me