Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

RADOVI NA SANACIJI MOSTA I PRISTUPNOG PUTA U TUREKOVCU ULAZE U FINALNU FAZU

Radovi na uređenju mosta u Turekovcu, oštećenom tokom poplava koje su zadesile Leskovac, biće završeni u toku naredne nedelje.

Pripremni radovi na realizaciji ovog projekta značajnog za meštane Turekovca i okolnih mesta započeti su krajem marta i završeni pre roka s obzirom na to da je isti iznosio 75 dana a realizacija je skraćena na 45 dana.

Direktor JP Urbanizam i izgradnja Novica Nikolić istakao je da je ova investicija vredna 9,5 miliona dinara. Izgrađen je novi objekat koji sadrži armirano betonske cevi prečnika 1600 mm, urađeni su zidovi, betonske ploče, završavaju se i radovi na ugradnji drugog sloja asfalta u dužini od oko 300 metara.

Sledeće nedelje će biti postavljena elastična ograda u dužini od 30 metara i na taj način će radovi biti potpuno završeni zaključio je Nikolić.

- Advertisement -

U ime meštana obratio se predsednik MZ Turekovac Ljubiša Cvetanović koji se zahvalio lokalnoj samoupravi i gradonačelniku na uređenju ovog objekta.

Predsednik MZ Svirce Aleksandar Kocić je takođe potvrdio važnost ovog puta za sve meštane i kazao da je ova deonica važna zbog neometanog transporta robe.

Grad Leskovac, kako je rečeno nastaviće i dalje da ulaže u infrastrukturne projekte na celoj svojoj teritoriji.

- Advertisement -

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me