Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

RADOVI NA UREĐENJU SAOBRAĆAJNICE U VINARCU

Gradonačelnik Leskovca dr sci. med. Goran Cvetanović obišao je danas sa svojim saradnicima radove na uređenju saobraćajnice u ulici Nikole Tesle u Vinarcu, u dužini od 598 metara. Vrednost radova koje finansira grad Leskovac je 10,2 miliona dinara.

Govoreći o značaju ove investicije, gradonačelnik Cvetanović je izrazio zadovoljstvo što lokalna samouprava realizacijom ovog projekta može da obraduje meštane Vinarca.

„Vinarce je jedno od najvećih naseljenih mesta na teritoriji grada Leskovca i ovo je još jedan dokaz da se putna infrastruktura unapređuje na celoj teritoriji grada, kako u selima, tako i u prigradskim i gradskim naseljima. Nastojimo da adekvatnom infrastrukturom pokrijemo celu teritoriju od 144 naseljena mesta, jer to znači kvalitetniji i bolji život građana“, istakao je i podsetio da je u ulici Nikole Tesle 2021. godine rekonstruisana vodovodna mreža sredstvima grada Leskovca u iznosu od 4,9 miliona dinara.

Novica Nikolić, direktor JP Urbanizam i izgradnja, rekao je:

„Najpre su izvedeni zemljani radovi, odnosno iskop zatim su završeni radovi na uradnji tampona od šljunka, trenutno se ugrađuje tampon od tucanika, posle toga ostaje asfaltiranje, sve to u dužini od 600 metara, rok je 60 dana, oni već blizu mesec dana izvode radove tako da očekujemo da ukoliko vremenski uslovi dozvole, radovi budu završeni u roku. Ono što je bitno za meštane ovog mesta, u nastavku ove ulice je ulica Milutina Smiljkovića u Donjem Stopanju, gde je završena vodovodna mreža i sada smo u situaciji da i tamo uradimo asfaltiranje. Na leto nas očekuju i ti radovi,“ – i dodao da se očekuje početak radova na ulici ka Vojinici, zatim ulice Zeke Buljubaše, Porečka, Boračka.

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me