Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

RUKOVODSTVO SKGO-A DANAS U LESKOVCU

Generalni sekretar Stalne konferencije gradova Nikola Tarbuk i opština i Maja Kerić-Stojanović, sekretar predsedništva SKGO danas su boravili u Leskovcu gde su sastali sa gradonačelnikom dr sci. med. Goranom Cvetanovićem kako bi razgovarali o predstojećim aktivnostima i obavezama gradonačelnika koji je prošle godine imenovan za predsednika ove organizacije.

Dogovoreno je da sednica Predsedništva bude održana sredinom septembra u Beogradu, a bilo je reči i o predstojećem susretu Evropskog saveta lokalnih samouprave i regiona koji je zakazan za 26. septembar. Tokom sastanaka i okruglih stolova članovi će imati priliku da predlože program rada za naredne dve godine i diskutuju o temama i problemima lokalnih evropskih zajednica. Tema sastanka bila je i godišnja skupština SKGO-a, obeležavanje 70 godina postojanja ove organizacije, te učešće u evropskoj nedelji mobilnosti i organizacija sednice predsedništva u Šidu.

Nakon sastanka, predstavnici SKGO-a su sa gradonačelnikom posetili porodicu Trajković iz naselja Ančiki koja je od nedavno bogatija za još jedan par blizanaca. Usledila je poseta prostorijama Centra za Jablanički i Pčinjski okrug, te prijem za delegaciju kineskog grada Ningbou.

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me