Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

Saobraćajna nezgoda na magistralnom putu Niš – Priština u selu Barlovo

Na magistralnom putu Niš – Priština u selu Barlovo, kod Kuršumlije jutros oko 6,45 časova, došlo je do saobraćajne nezgode, u kojoj su, prema prvim informacijama četiri osobe nastradale, a više je povređeno.
U ovoj saobraćajnoj nezgodi učestvovali su kamion i autobus koji se tom prilikom zapalio.

Načelnik Uprave saobraćajne policije Nebojša Arsov, koji je obišao mesto saobraćajne nezgode, apelovao je na prevoznike da vode računa o tehničkoj ispravnosti vozila i vremenu odmora vozača.
„Ovo je još jedna teška saobraćajna nezgoda koja se dogodila u prethodnih sedam dana, tokom kojih je, na žalost, na našim putevima poginulo ukupno 19 osoba“, rekao je Arsov i potvrdio da su u ovoj saobraćajnoj nezgodi poginula četiri lica.


Kako je istakao Arsov, policija će, povodom ove nezgode, izvršiti nadzor prevoznika.
„Ministarstvo unutrašnjih poslova i Uprava saobraćajne policije izvršiće nadzor kod prevoznika i utvrditi da li su sve zakonske odredbe poštovane, a istraga, koju vodi Osnovno javno tužilaštvo, utvrdiće kako je do ove saobraćajne nezgode došlo“, rekao je Arsov.


Načelnik Uprave saobraćajne policije pozvao je putnike i vozače da sve nepravilnosti prilikom prevoza prijave Upravi saobraćajne policije na broj 064/892-21-21.
„Uprava saobraćajne policije će intervenisati na svaku nepravilnost i utvrditi da li je reč o propustima prevoznika ili vozača“, rekao je Arsov.
Arsov je apelovao na sve vozače, koji tokom prvomajskih praznika idu ili se vraćaju sa odmora, da poštuju brzinu kretanja, da ne pretiču na mestima na kojima to nije bezbedno i da vode računa o drugim učesnicima u saobraćaju.

Komentari su zatvoreni.