Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

SAOPŠTENJE GG ZA LESKOVAC ZAJEDNO

Bivšeg gradonačelnika Leskovca podsećamo da su gospoda Zdravković i Cakić dosada više puta izlazili na lokalne izbore i po većinskom i proporcionalnom sistemu, uvek iz opozicije, uvek pod svojim imenom i prezimenom, i da su uvek i postali odbornici, zarazliku od gospodina bivšeg gradonačelnika koji NIKAD NIJE IZABRAN kada je izlazio na izbore sa svojim imenom i prezimenom, već se  uvek krio iza nečijeg imena.

Kao što smo višeputa u javnosti rekli, mi smo se zalagali da u Leskovcu na predstojeće lokalne izbore,celokupna opozicija izađe u jednoj koloni, što se nažalost nije desilo, ali mi kao najjača opoziciona grupacija u gradu, pokušavamo da svakoj opozicionoj grupaciji ili partiji koja učestvuje na lokalnim  izborima, pomognemo na bilo koji način, pa podsećamo javnost da smo čekali sa predavanjem potpisa kako bi dali vremena da opozicione političke liste budu pod istim brojem na parlamentarnim i lokalnim izborima, pomagali pojedinim opozicionim listama da prikupe potpise, zajedno smo sa pojedinim opozicionim listama na parlamentarnoj listi SRBIJA PROTIV NASILJA, itd-

Koristimo ovu priliku da pozovemo građane da u subotu 18.11.2023.godine od 10 do 12 sati na Zelenoj pijaci(tzv Niška ulica) i od 12 do 14 na Centralnom gradskom trgu prisustvuju promociji i razgovoru sa nosiocima parlamentarne liste SRBIJA PROTIV NASILJA. MI ILI ONI !!!

GG za Leskovac zajedno

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me