Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

SASTANAK GRADONAČELNIKA I VLASNIKA GRČKE KOMPANIJE „KOMETBIO“

Dve osnovne karakteristike lokalne samouprave grada Leskovca koje je izdvajaju među opštinama i gradovima u Srbiji i regionu su povoljan privredni ambijent i posvećenost ekološkim projektima među kojima se posebno ističe „Upravljanje otpadnim vodama na teritoriji grada Leskovca“ u koji je do sada uloženo 18 miliona evra. Iz tog razloga je grčka kompanija „Kometbio“ koja se bavi unapređenjem i čišćenjem kanalizacionih sistema zainteresovana za saradnju i ulaganje u grad na Veternici.

- Advertisement -

Vlasnik kompanije Jefimios Karanasiosis je sa saradnicima danas posetio Leskovac gde se sastao sa gradonačelnikom Leskovca Goranom Cvetanovićem, Božidarom Stojiljkovićem, članom Gradskog veća koji je zadužen za unapređenje i saradnju sa privredom i zaposlenima u JKP „Vodovod“ koji su zaduženi za tretman otpadnih voda i kanalizacione sisteme.

Na sastanku je bilo reči o potencijalnoj saradnji, unapređenju i čišćenju postojeće kanalizacione mreže, ali i trećoj komponenti projekta „Upravljanje otpadnim vodama na teritoriji grada Leskovca“ koja će uskoro početi da se realizuje, izgradnja kanalizacione mreže u 16 naseljenih mesta koju finansira Vlada Kraljevine Holandije ukupnim iznosom 8 miliona evra.

- Advertisement -

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me