Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

SINOĆ POČELO 25. ,,BOJNIČKO LETO“

Tradicionalna manifestacija „Bojničko leto“ je najstarija, najposećenija i najveća manifestacija u opštini Bojnik, koja se održava od 1991. godine.

Manifestacija je počela programom za najmlađe – dečijim maskenbalom koji se realizuje sa Predškolskom ustanovom ,,Đuka Dinić“. Nakon toga, usledio je nastup animatora iz Novog Sada i vatreni i plesni performans.

Manifestaciju je svečano otvorio zamenik predsednika opštine Bojnik, Dejan Stojanović.

Nakon svečanog otvaranja i vatrometa, publika je uživala u koncertu  Crvene Jabuke.

Posetioci će imati priliku da na štandu ,,Dobre volje“ ostave prilog za malog Lazara kojem je potrebna naša pomoć kako bi stao na noge i napravio prve korake.

Drugi dan manifestacije posvećen je očuvanju tradicije i predstavljanju nematerijalne kulture našeg kraja. Program počinje takmičenjem „Kolo za dukat“, pored domaćih folklornih grupa nastupiće i gosti iz Makedonije, ansambl ,,Srpski vez“. Na ovom takmičenju pobednik će dobiti zlatni dukat, a koncert će održati Ivana Tasić.

U nedelju 06. avgusta, biće održana interaktivna predstava za decu, nastupiće plesna grupa, a večernji sati rezervisani su za koncert Adila.

Organizator ove manifestacije je Turistička organizacija opštine Bojnik, a pokrovitelj opština Bojnik.

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me