Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

,,Svašta umem, svašta znam, i želim da uradim sam’’

Predškolska ustanova Vukica Mitrović ove godine kao i prethodnih Vaskršnje praznike obeležava tradicionalnom izložbom radova dece i vaspitača u vrtiću Ciciban. Pored tradicionalne šeste izložbe, priređena je i velika zajednička likovna radionica za mališane svih vrtića pod nazivom ,,Svašta umem, svašta znam, i želim da uradim sam’’.

,,U susret najradosnijem hrišćanskom prazniku Vaskrsu potrudili smo se da i ove godine u saradnji sa Predškolskom ustanovom Vukica Mitrović i svim vrtićima na teritoriji našeg grada organizujemo šestu po redu izložbu Uskršnjih jaja u kojoj je i ove godine učestvovao veliki broj dece i blizu 130 vaspitača. Cilj dešavanja je pre svega, da deci svih vrtića i vaspitačima koji su došli omogućimo što bolje druženje na velikoj zajedničkoj likovnoj radionici.Želimo da ovom izložbom čija je tema u duhu samostalnosti,promovišemo dečji duh slobode, zajedništva, saradnje i samostalnosti i da se u samu atmosferu uvede duh sreće radosti i dobrog raspoloženja povodom uskršnjih praznika’’rekla je stručni saradnik psiholog PU Vukica Mitrović Biljana Mihajlović.

Deca su bila voditelji programa, dočekivali su goste, pravili posluženje, bili uslovno rečeno kustosi, sami pripremili materijal za likovnu radionicu i bili domaćini svojim drugarima iz drugih vrtića.

Predškolska ustanova Vukica Mitrović Izložbu uskršnjih radova mališana koji su pristigli putem konkursa kao i radovi dece sa velike zajedničke likovne radionice,predstavila je ove godine u dvorištu vrtića Cicicban u naselju Dubočica koji je domaćin svim vrtićima sa teritorije grada, kao i učenicima osnovnih škola.

 

Komentari su zatvoreni.