Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

TEHNOLOŠKI FAKULTET U LESKOVCU ĆE I OVE GODINE ŠKOLOVATI STUDENTE NA DOKTORSKIM I MASTER PROGRAMIMA

Kako je istakla prodekan za nastavu ove ustanove visokog obrazovanja prof. dr Ivana Savić Gajić planom upisa za ovu godinu planirano je školovanje 15 kandidata na doktorskim studijama i 48 na master programu, od čega će njih trideset dvoje biti na budžetu, a šesnaestoro će sami snositi troškove studiranja. Upis je planiran početkom oktobra, a svi programi su akreditovani i međunarodno priznati što predstavlja najveću prednost Tehnološkog fakulteta kao jedine državne ustanove visokog obrazovanja u Leskovcu.

Treba reći da je Tehnološki fakultet po broju objavljenih naučnih radova u samom vrhu u okviru Univerziteta u Nišu, čiji je i deo, a najbolji ambasadori ove institucije su svršeni studenti koji svojjim znanjem u privrednim kolektivima pokazuju kvalitet studiranja, zaključuje prof. dr Ivana Savić Gajić.

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me