Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

TeraSteel, predstavlja se na Internacionalnom Sajmu građevine u Beogradu

TeraSteel, top evropski proizvođač sendivič panela predstavlja se na Internacionalnom Sajmu građevine u Beogradu.

„Posle samo godinu dana aktivnosti i rada, TeraSteel Srbija postaje značajan izvoznik na području centralne i istočne Evrope. Tržište ima puno potencijala, a mi želimo da iskoristimo svaku priliku. Planiramo da nastavimo naš rast i razvoj proizvodnje tokom 2019. godine kako bismo našim klijentima ponudili najbolje proizvode za građevisnke potrebe. Sajam građevine je još jedna odlična prilika da naši stručnjaci iz kompanije posetioce Sajma kao i partnere upoznaju sa svim potrebnim informacijama i mogućim rešenjima za njihove potencijalne građevinske projekte“. – izjavio je Cosmin Patroiu, generalni direktor kompanije TeraSteel.

Posetioci Sajma građevine koji se odžava u Beogradu, na Beogradskom sajmu od 17. do 21. aprila, biće u prilici da se bolje upoznaju sa proizvodnim portfoliom kompanije TeraSteel za industrijske i nestambene jedinice – koji ujedno predstavljaju jedno od najboljih rešenja u građevinskoj industriji, neki od proizvoda su: termoizolacioni paneli od poliuretana i kamene vune, pocinkovani profili, trapezasti limovi, a tu su i hale po sistemu ključ u ruke.

Krajem prošle godine, kompanija je u fabrici u Leskovcu u čast godišnjice rada kompanije u Srbiji, lansirala novu liniju za proizvodnju termoizolacionih panela od kamene vune i trapezastih limova, ova investicija iznosila je preko milion evra. Portfolio termoizolacionih panela uključuje krovne i zidne panele, kao i termoizolacione panele za specifične potrebe u širokom spektru oblasti kao što su: komercijala, agrokultura, sve vrste proizvodnje i slično.

TeraSteel je deo matične rumunske kompanije, proizvodnja je otvorena u Leskovcu 2017. Proizvodi kompanije izvoze se u preko 25 zemalja Evrope. Tokom 2018. godine proizvedeno je u preko 3 milona kvadratnih metara panela, 100 000 metara samo-nosećih pokrivača od trapezoidno profilisanog lima. Prihod proizvodnog kapaciteta u Leskovcu tokom 2018. godine premašio je 15 miliona evra. Paneli proizvedeni u Leskovcu izvoze se u Bugarsku, Mađarsku, Rumuniju, Makedoniju, Hrvatsku, Bosnu, Crnu Goru, Nemačku i  Albaniju.

 

Komentari su zatvoreni.