Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

Tim iz Leskovca osvojio prvo mesto na takmičenju „Svetionik znanja“

Tim iz Leskovca u sastavu Milan Milenković, Aleksandar Milovanović, Anđela Micić i Jovan Matić osvojio je prvo mesto na takmičenju za najbolji projekat „Svetionik znanja“ proteklog vikenda na Zlatiboru.

Ovo je jedan od najvećih projekata za srednjoškolce u Republici Srbiji. Nagradu je uručio projektni menadžer „Svetionika znanja“ Aleksandar Jakovljević.

- Advertisement -

Tim iz Leskovca je pobedio sa projektom „Leskovački kraj u srednjem veku“. Projekat promoviše kulturno i istorijsko nasleđe Leskovačkog kraja.

Projekat „Svetionik znanja“, koji sprovodi Organizacija srpskih studenata u inostranstvu (OSSI), a finansira Ministarstvo omladine i sporta, odnosi se na obrazovanje i vaspitanje i obuku mladih. Projekat predstavlja takmičenje 60 srednjoškolaca, treće i četvrte godine, iz 15 gradova Srbije: Beograd, Valjevo, Varvarin, Vršac, Kikinda, Kraljevo, Leskovac, Majdanpek, Niš, Novi Pazar, Novi Sad, Pirot, Ub, Čačak i Šabac.

Uz stručno vođenje koordinatora iz partnerske organizacije, mentora iz inostranstva i alumni mentora, timovi su osmišljavali projekte iz jedne od pet oblasti: Kultura i umetnost, Ekologija, Društvena odgovornost i aktivizam, Sportska kultura i Turizam.

- Advertisement -

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me