Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

TRENUTNA EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA NA PODRUČJU OPŠTINE LEBANE NIJE POVOLJNA, A BELEŽI SE VEĆE INTERESOVANJE ZA VAKCINACIJU

Predsednik opštine Lebane Ivan Bogdanović ističe da je u opštini Lebane juče registrovano 12 lica pozitivnih na korona virus, a u kovid ambulanti u nedelju je zabeleženo 46 pregleda.

Inspekcijski nadzor ugostiteljskih objekata shodno Uredbi Republičkog kriznog štaba je kontinuiran, ali kako kaže Bogdanović nije izrečena ni jedna kazna jer ovi objekti rade do 22 sata. On je dodao da se nastava u školama na teritorije Lebana odvija neposredno.

- Advertisement -

Od momenta stupanja na snagu Uredbe o uvođenju kovid propusnica u Lebanu je povećan broj zainteresovanih za vakcinaciju ističe Bogdanović i to ilustruje činjenicom da je prošlog petka dato 46 doza vakcina, a do tada je beleženo maksimum 7 doza.

- Advertisement -

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me