Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

TRENUTNA STOPA NEZAPOSLENOSTI U LESKOVCU SE ZNATNO SMANJUJE

Stopa nezaposlenosti u Leskovcu prema poslednjim parametrima iznosi 14,38 procenata, a na evidenciji se u Leskovcu nalazi 13.506 lica, ističe direktor Filijale NSZ-a u Leskovcu Dejan Stanković.

On je napomenuo da je ovaj broj i manji jer su 500 lica korisnici novčane naknade do ostvarivanja prava na starosnu penziju. Stanković je podvukao da se pod nezaposlenima mogu računati samo lica koja su aktivni tražioci posla.

- Advertisement -

Direktor Stanković je naglasio da je rad NSZ-a unapređen u tom smislu da poslodavci mogu da apliciraju za angažovanje radnika preko pisarnice ove službe ili elektronskim putem, a rad se odvija veoma brzo jer se svi podaci mogu veoma brzo proveriti. Zainteresovanost poslodavaca je veoma velika za sve programe zapošljavanja, a najviše za samozapošljavanje.

Kada je u pitanju stručna praksa veće interesovanje je za privatni sektor, a Stanković je pozvao javni sektor da aplicira u što kraćem roku jer su sredstva ograničena.

On napominje da je javni poziv za struičnu praksu u javnom sektoru prvenstveno rezervisan za oblast obrazovanja, pravosuđa i zdravstva.

- Advertisement -

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me