Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

TRŽIŠNA INSPEKCIJA JABLANIČKOG OKRUGA STALNO KONTROLIŠE PRIMENU UREDBE VLADE O OGRANIČENIM CENAMA OSNOVNIH ŽIVOTNIH NAMIRNICA

U prodajnim objektima na teritoriji Jablaničkog upravnog okruga stalno se vrši kontrola od strane Tržišne inspekcije, a u cilju normalnog snabdevanja građana šećerom, brašnom i uljem, kazao je gostujući na TV 4S načelnik Jablaničkog upravnog okruga Miloš Ćirić.

On je podvukao da do sada nisu uočene veće nepravilnosti u poštovanju Uredbe Vlade Srbije o ograničenim cenama, ali je primećena veća potražnja za ovim artiklima jer građani bespotrebno stvaraju zalihe, a takođe je povećana potražnja i od strane kupaca koji dolaze iz susednih zemalja.

- Advertisement -

Ćirić ističe da građani mogu prijaviti eventualne nepravilnosti na pisarnici okruga i da će se svaka prijava kako potpisana, tako i anonimna uzeti u obzir.

On je apelovao na građane da ne prave zalihe i istakao da tržište funkcioniše normalno i da će tako biti i u narednom periodu.

- Advertisement -

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me