Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

TURISTIČKA ORGANIZACIJA OPŠTINE BOJNIK ZA OVU GODINU IMA VEOMA AMBICIOZNE PLANOVE

Kako je u izjavi za TV 4S kazao direktor Turističke organizacije opštine Bojnik           Mladen Đorđević ova organizacija zajedno sa opštinama Jablaničkog okruga pokrenula je proijekat pod nazivom „Južna pruga“, a u cilju prezentovanja turističkih potencijala ovog dela Srbije.

Đorđević dodaje da se trenutno vode razgovori sa renomiranim agencijama da se celokupna ova ponuda prezentuje u našoj zemlji, ali i van njenih granica.

Bojnik ima prirodne lepote, netaknutu prirodu i gastronomsku ponudu, tako da su ovo komparativne prednosti pustorečkog kraja, a sve ovo će zaživeti sa prolaskom puta preko Radana koji će povezati tri okruga, veoma optimistično, ističe Đorđević i dodaje da će podršku svemu ovome pružiti i lokalna samouprava, ali i Vlada Srbije i resorna ministarstva.

Turističku ponudu upotpuniće i manifestacije Bojničko leto, lokalne kolonije, Gorešnjak čuvar tradicije, što podrazumeva saradnju svih relevantnih institucija Bojnika.

Kako zaključuje Đorđević razloga za optrimizam ima jer je i nacionalna i lokalna politika okrenuta ka opstanku sela i sprečavanju odliva stanovništva.

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me