Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

TURISTIČKE AGENCIJE TRPE POSLEDICE VIRUSA KOVID-19 , A OVA POSLOVNA GODINA JE ZA NJIH TEŠKA I NEIZVESNA

Turizam je grana privrede koja najviše oseća posledice pandemije korona virusa, a usled zatvaranja granica, mnoge turističke agencije našle su se u velikim problemima. Iako  turističke agencije u našem gradu rade, njihovi predstavnici su saglasni u tome da je poslovna godina izuzetno teška i još uvek neizvesna, jer ne znamo šta nas očekuje tokom jeseni i zime.

Vlasnik i direktor leskovačke Turističke agencije ,,Marco Pollo” Milan Đokić u izjavi za TV 4S ističe da je od velike pomoći svim agencijama bio prvi vladin tromesečni paket pomoći od 30.000 dinara po zaposlenom i sadašnji dvomesečni paket pomoći u visini od 60 odsto minimalca, što je svakako doprinelo očuvanju radnih mesta.

TurIstičke agencije, ali i ugostiteljski sektor su trenutno najugroženiji u oblasti privrede i pomoć države, o čemu postoje neke najave doprinela bi sprečavanju zatvaranja  mnogih agencija i  očuvanju radnih mesta putem mera kojima bi se premostilo postojeće veoma loše stanje u ovoj oblasti ističe Đokić.

Podsećamo da Udruženje turističkih agencija Srbije zahteva dodatne ekonomske mere od države kako bi se izbegao najnepogodniji epilog za celokupnu turističku industriju. Predlog ovih, dopunskih mera poslat je na adrese Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Ministarstva finansija i Vlade Srbije.

Bratislav Lekić

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me