Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

U BOJNIKU ĆE SUTRA BITI ODRŽANA ČETRDESET PRVA SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE

Ova sednica trebalo je da se održi 17.marta , ali je zbog proglašenja vanrednog stanja i Naredbe o zabrani okupljanja na javnim mestima u zatvorenom prostoru bila odložena.

Na dnevnom redu sednice naćoće se Predlog Odluke o angažovanju revizora za obavljanje eksterne revizije Završnog računa budžeta opštine Bojnik za 2019. godinu, Predlog Odluke o zaduživanju opštine Bojnik za finansiranje tekuće likvidnosti, Predlog Odluke o dugoročnom zaduživanju opštine Bojnik za finansiranje kapitalnih investicionih rashoda, Predlog Lokalnog akcionog plana zapošljavanja opštine Bojnik za 2020. godinu i Predlog Operativnog plana odbrane od poplava za vode drugog reda na teritoriji opštine Bojnik za 2020. godinu.

Odbornici će se izjasniti i o Predlog Odluke o učešću građana u budžetskom procesu finansiranja projekata iz sredstava poreskih prihoda,     Predlogu Odluke o pokretanju postupka poveravanja obavljanja komunalne delatnosti gradski i prigradski prevoz putnika na teritoriji opštine Bojnik, Predlogu Rešenja o imenovanju stručnog tima za davanje koncesije za gradski i prigradski prevoz putnika na teritoriji opštine Bojnik, Predlog Odluke o geografskom informacionom sistemu opštine Bojnik, Predlogu  Rešenja o davanju saglasnosti na Odluku o izmeni i dopuni programa poslovanja JKP „Jedinstvo“ Bojnik za 2020. godinu i  Predlogu Rešenja o davanju saglasnosti na Odluku o izmeni plana utroška subvencija JKP „Jedinstvo“ Bojnik za 2020. godinu.

Od važnijih predloga na dnevnom redu su i Predlog Odluke o geografskom informacionom sistemu opštine Bojnik,Predlog Odluke o određivanju visine ekonomske cene boravka dece u Predškolskoj ustanovi „Đuka Dinić“ Bojnik za kalendarsku 2020. godinu , Predlog Rešenja o davanju saglasnosti na Plan i program rada Turističke organizacije opštine Bojnik za 2020. godinu, Predlog Rešenja o davanju saglasnosti na Plan rada Ustanove sportska hala „Bojnik“ Bojnik za 2020. godinu, kao i pitanja vezana za imenovanje članova školskih odbora i razrešenja članova u pojedinim organima lokalne vlasti.Početak zasedanja zakazan je za 10 sati , a rad će se odvijati u Bioskopskoj sali ustanove za kulturu uz primenu propisane distance i svih predviđenih mera zaštite.

 

Bratislav Lekić

 

Komentari su zatvoreni.