Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

U BOJNIKU ĆE SUTRA ZASEDATI ŠTAB ZA VANREDNE SITUACIJE KOJI ĆE RAZMOTRITI ŠTETU NASTALU USLED GRADA KOJI JE POGODIO OVU LOKALNU SAMOUPRAVU

Kako je naglasio zamenik predsednika opštine Dejan Stojanović trećinu teritorije Bojnika zahvatio je grad, a procenjena šteta po pojedinim gazdinstvima je od 50 do 100 odsto.

Grad je najviše zahvatio sela Mrveš, Đace, Kamenicu, Slavnik, Rečicu, Crkvicu, deo Bojnika, deo Dragovca, kao i jedan deo Pridvorice.

Štab za vanredne situacije obratiće se i Ministarstvu poljoprivrede zahtevom za naknadu štete, a na osnovu izveštaja  komisije.

- Advertisement -

Jedan od problema koji se svakako mora rešiti je plaćanje protivgradnih strelaca koji za svoj rad primaju nadoknadu od 4000 dinara što je nedvovoljno i zbog toga mesta strelaca nisu popunjena. Stojanović je izneo podatak da su od 9 protivgradnih stanica na teritoriji opštine Bojnik samo 3 u funkciji.

Modus za reševanje ovih problema je da strelci osnuju svoja udruženja koja će moći da konkurišu za sredstva iz opštinskog budžeta kako bi se rad odvijao nesmetano i uz veću nadoknadu.

Stojanović je izrazio nadu da će se problem oko nedostatka protivgradnih strelaca rešiti i da je lokalna samouprava voljna da pomogne u tom cilju.

- Advertisement -

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me