Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

U BOJNIKU DANAS ODRŽANA INTERAKTIVNA RADIONICA NA KOJOJ JE JE PREZENTOVAN VODIČ ZA STVARAOCE I IMAOCE ARHIVSKE GRAĐE I DOKUMENTARNOG MATERIJALA

Cilj ove radionice, kako je kazala arhivist leskovačkog Istorijskog arhiva Mirjana Dimitrijević bio je da upozna stvaraoce i imaoce arhivske građe i dokumentarnog materijala, kako u javnom tako i u privatnom sektoru o njihovim obavezama prema aktuelnom Zakonu o arhivskoj građi i arhivskoj delatnosti.

Mirjana Dimitrijević je dodala da je u tom cilju zajedno sa koleginicom Danijelom Simić napisan i Vodič u kome se taksativno nabrajaju obaveze postupanja sa arhivskom građom.

Ona je podvukla da je novina u novom zakonu novčane kazne u slučajevima nepoštovanja zakona kod vođenja arhivske knjige i uništenja arhivske građe.

Na ovoj radionici svim učesnicima podeljen je i priručnik Vodič za stvaraoce i imaoce arhivske građe i dokumentarnog materijala.

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me