Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

U BOJNIKU IZBORNU LISTU DANAS JE PRVI PREDAO OPŠTINSKI ODBOR SRPSKE NAPREDNE STRANKE

Sakupljanje potpisa počelo je odmah nakon što su raspisani parlamentarni i lokalni izbori, a sinoć se ovoj akciji odazvao veliki broj građana koji su strpljivo čekali da daju svoj potpis.

Danas je kolona članova i simpatizera stranke krenula od stranačkih prostorija do Uslužnog centra propraćena aplauzima velikog broja građana.

Nakon predaje liste predsednik Opštinskog odbora SNS-a u Bojniku Nebojša Nenadović u obraćanju medijima je kazao da je ova stranka uvek u kampanji, a da je tim odlično pripremljen i spreman da stalno razgovara sa građanima ove razuđene opštine.

Nenadović je podsetio da je ova stranka i na proteklim izborima ostvarila veoma visok rezultat, jer je u prošlom sazivu ova stranka imala više od 65 odsto glasova, a na predsedničkim izborima 85,33 odsto glasova.

Na pitanje kako će se odvijati kampanja Nenadović je kazao da su aktivisti stranke planirali rad na štandovima, ali i kampanju od vrata do vrata u udaljenim planinskim selima, jer pravo glasa u ovoj opštini ima 8.290 građana.

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me