Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

U BOJNIKU JE DANAS ODRŽAN PRVI FESTIVAL CVEĆA

Prvi Festival cveća bio je izložbenog, prodajnog i takmičarskog karaktera.

Kako je istakao direktor Turističke organizacije Bojnik Mladen Đorđević cilj manifestacije je podizanje svesti o značaju ekologije, ali i podsticanje građana da se bave proizvodnjom i prodajom cveća.

Ove godine Festival cveća je okupio osam izlagača iz Jablaničkog okruga, a kako podvlači Đorđević tendencija lokalne samouprave je da se ova manifestacija narednih godina proširi i uđe u državni kalendar dešavanja od šireg značaja.

- Advertisement -

Dragana Cvetković iz Bojnika koja se dugo godina bavi proizvodnjom i prodajom cveća i koja ima svoju cvećaru, ističe da je ovo prilika da se pokaže raskoš i lepota cvetnih vrsta i da se afirmiše ova delatnost.

„Nije dovoljno samo živeti!“ – reče leptir. „Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cveća!“. Ovu misao čuvenog pisca dečjih bajki Hansa Kristiana Andersena potvrdio je i štand Jelene Dimitrijević koja se uspešno bavi cvetnom dekoracijom.

Za najmlađe posetioce organizovana je “Zelena učionica” i čas plesa sa koreografima plesne škole “Avangarda”.

Organizator festivala je Turistička organizacija Bojnik, a generalni pokrovitelj Opština Bojnik.

Bratislav Lekić

- Advertisement -

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me