Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

U BOJNIKU JE DANAS ODRŽAN REGIONALNI KARATE TURNIR KOJI JE OKUPIO 200 TAKMIČARA IZ 20 KLUBOVA IZ SRBIJE

Na karate takmičenju svoje osim domaćina Karate kluba Pusta Reka svoje veštine pokazali su i  karatisti iz Blaca, Vranja, Jagodine, Vladičinog Hana, Prokuplja , kao i svih okolnih mesta.

Otvarajući ovu manifestaciju predsednik Skupštine opštine Bojnik Dejan Stojanović je rekao da lokalna samouprava čini sve kako bi se unapredili uslovi za bavljenje sportom i negovanjem zdravih stilova života. On je to argumentovao i činjenicama da je upravo Sportska hala primer rada putem organizovanja ne samo vežbi i treninga , već i organizovanja brojnih manifestacija.,a uskoro će biti uređen i prostor oko ovog objekta.

Trener Karate kluba Pusta Reka  Igor Zdravković naglasio je da ovo takmičenje pomaže da se sve ekipe uzajamno upoznaju u disciplinama kate pojedinačno i grupno i u borbama pojedinačno i grupno.

Ovoj manifestaciji prisustvovao je veliki broj građama Bojnika, kao i gostiju, a kako nam je rečno uskoro će objekat Sportske hale krasiti i sportski kafe čije se otvaranje ubrzo očekuje. U ovom prostoru koji je opremljen sa puno stila sportisti i njihovi gosti moći će da se osveže isključivo bezaalkoholnim napicima,

Komentari su zatvoreni.