Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

U BOJNIKU ORGANIZOVANA MANIFESTACIJA „ZDRAV DAN“

“Zdrav dan” okupio je mališane i ljubitelje biciklizma, a započeo je rekreativnom vožnjom bicikala od Sportske hale u Bojniku do crkve Sv. Arhangela Gavrila u Pridvorici (obeleženom biciklističkom stazom).

Nakon dolaska i osveženja program je nastavljen uz stručno organizovan i vođen trening u prirodi. Trening je bio prilagođen svim starosnim grupama, uz preporuke za pravilno izvođenje vežbi.
Po završetku treninga, predstavnici sportskih klubova i udruženja organizovali su za učesnike razne sportske igre, takmičenja, kvizove i obilazak staze zdravlja…
Pravilan i zdrav način života podrazumeva i zdravu ishranu pa je najmlađe učesnike pripremljena i kreativna i edukativna radionicu “Rastem zdravo”.

Direktor Turističke organizacije opštine Bojnik Mladen Đorđević naglašava da je cilj ove manifestacije negovanje zdravih stilova života i da je sve ovo organizovanu u saradnji sa sportskim klubovima i školama, a u svesrdnu podršku lokalne samouprave.
Najsrećniji su bili mališani koji su mogli da voze bicikl, ali i da uzmu učešće u drugim sportskim disciplinama
Ovu manifestaciju obišao je i predsednik opštine Bojnik Nebojša Nenadović.

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me