Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

guy fucking a friend sister he like when his friend sister jack him off.free sex homemade porn pawg with bubble butt n dildo. oral pleasure session with lewd babe.website sexy woman is horny and she has her pussy on fire.

U BOJNIKU USKORO IZGRADNJA DVE SOLARNE ELEKTRANE

U okviru Odluke o izradi Plana detaljne regulacije solarne elektrane sa baterijskim skladištem „Solaris“ i Odluke o izradi Plana detaljne regulacije „Solarni park Bojnik“ koje su usvojene na poslednjoj sednici SO Bojnik pristupiće se novom ekološkom trošenju obnovljivih izvora energije.

Kako je obrazložio predsednik opštine Bojnik Nebojša Nenadović pismo o namerama zajedno sa projektom podnela su dva privatnika koji žele da sagrade ove solarne elektrane. On je dodao da će jedna biti kapaciteta 6 megavata na površini od 12,8 hektara i nalaziće se u selu Zeletovo, a druga će obuhvatiti površinu od 23 hektara, kapaciteta 14, 4 megavata i biće locirana blizu bivšeg Aerodroma u Bojniku.

Kako je konstatovao Nenadović lokalna samouprava pružiće svu potrebnu logističku podršku za realizaciju ovih projekata, a podržaće i svaku narednu inicijativu koja ima za cilj podsticanje obnovljivih izvora energije.

Računa se da će se na ovaj način privući i zainteresovanost potencijalnih investitora, što će se odraziti i na punjenje opštinskog budžeta.

Komentari su zatvoreni.

fappornvideos.com cute asian teen deeply fucked at home. tamil girls penelope stone. yourpornsite.me