Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

„U krupnom planu“ – Miloš Biković

U okviru prateće manifestacije LIFFE-a na tribini „U krupnom planu“ gost je bio Miloš Biković, glumac rođen 1988. godine, koji je pored uspešne karijere u Srbiji ostvario i nekoliko zapaženih filmskih uloga u Rusiji.

Kamerna sala LKC-a bila je prepuna publike koja je u razgovoru koji je vodila Ivana Ristić mogla da sazna  nešto više o životu i radu ovog mladog glumca.
„Volim da dolazim u Leskovac, jer je publika temperamentna“, priznaje Biković i dodaje da susret glumca i publike je nešto što je dragoceno.

„Kada igrate u pozorištu vi imate direktan kontakt sa publikom, ali kada je film u pitanju onda samo na premijeri možete da osetite neposrednu reakciju. Zato je meni i drago što sam ovde, jer je ovo jedan od načina da se opipa puls publike, s obzirom da glumac bez publike ne postoji.“
Biković je izrazio svoje zadovoljstvo što je u Leskovcu.
On je govorio i o filmu „Balkanska međa“ koji je otvorio 12. LIFFE.
„To je film koji je nastao kao inicijativa ruske produkcije da snime film o svojoj grupi specijalaca koji su bili na jugu Srbije, tačnije na Kosovu i Metohiji i koji su dobili zadatak da obezbede prelaz bataljona iz Bosne na aerodrom u Prištini, kazao je Biković i dodao da je ovaj film naišao na odlične reakcije kako u Srbiji, tako i u Rusiji“.
Publika je dočekala i ispratila Bikovića , ali se on i slikao sa fanovima i potpisivao autograme.

Komentari su zatvoreni.