Televizija 4S - Vesti za Leskovac, Bojnik, Lebane i Medveđu

U Lebanu potpisani ugovori sa medijima

Na osnovu raspisanog konkursa za sufinansiranje projekata iz oblasti javnog informisanja u opštini Lebane za 2019. godinu  potpisani su ugovori.Opredeljeni iznos sredstava iznosi 2 miliona dinara, a na osnovu izveštaja komisije koja je odlučivala o projektima 12 medijskih kuća ispunilo je uslove.

Kako je kazao predsednik opštine Lebane Ivan Bogdanović od početka do kraja je ispoštovana zakonska procedura i javni interes.

Načelnica Opštinske uprave u Lebanu Tanja Bogdanović istakla je činjenicu da se kod odlučivanja kod konkursa za sufinansiranja projekata u oblasti javnog informisanja vodilo računa o kriterijumima, a da je odluku donela komisija.

 

Kako je zaključio predsednik Bogdanović sledeće godine iznos sredstava za sufinansiranje projekata u oblasti javnog informisanja biće povećan.

Ove godine sredstva u ovu namenu dobili su Televizija 4S, Televizija K1,Televizija Leskovac, portali Info centar juga, Jugpress, Agencija SDS, Radio 016, Infopress DBS, Centar za zdravlje, lepotu i tradiciju MED, Vesti i oglasi juga, Nova naša reč i Heloanimacion.

Komentari su zatvoreni.